1. srpna 2020

Kdo je Leona?

Leona je historička, jejíž rok narození se pohybuje lehce nad cifrou 1990. 

Leona o sobě ráda říká, že se zajímá o umění, literaturu, hudbu, historii, psychologii, informační technologie a dinosaury, ale zároveň pokoutně čte pokleslé historické romány (páč jsou tam erotické scény) a běhá po obchodech, kde se snaží najít něco, v čem by nevypadala jako nedovyvinutá puberťačka.

Leona má s manželem, který se v současné době pokouší uchytit s keramikou, menší antikvariát, ale bohužel jí tam chodí lidi ("bohužel" platí zvláště u těch, kteří mají dotazy typu "Je tady prodejna garážových vrat?").

Leona po nocích pilně pracuje jako freelancer, protože chce mít konečně krásnou ložnici s obrovskou knihovnou, protože chce kolem zahrady nový plot.

Leona má dvě děti - Alexandra a Idu. Lexa je závislý na Legu a na Denících malého poseroutky, Ida je aktuálně zaměřena na stavění podivných skulptur ze svých hraček.

Leona má kočku - Mikeše (rozumí však na jméno "Kočka"), kterému chybí od narození kus nohy. Také má dva gekončíky, ti jí však zdrhli (i když je občas zahlédne, jak loví hmyz po různých koutech domu).

Žádné komentáře:

Okomentovat